CEPHEYE HOŞ GELDİNİZ!

Cepheye hoş geldiniz,

Esenlikler Türk olanlar ve olmayanlar.

 

    Bloğun adının neden ‘’Altay Türk Cephesi’’ olduğunu ilk yazıyı (Ben Kimim?) okuyanlar bilirler. Bilmeyenler için bir kez daha yazayım; ortaokul ve lise çağlarımda yakın arkadaşlar birbirlerine lakap takardı. Çok yakın arkadaşlarımdan rica etmiştim bana ‘’Memo’’ yerine ‘’Altaylı’’ istedim. Lakabım ‘’Altaylı’’ olduğuna göre sayfam da ‘’Altay’’ bulunacaktı, e sayfamda Hansel ile Kratel anlatmayacağım Türk’ü, Türk’e göre anlatacağım o yüzden ‘’Türk’’ olacak, Türk zaten asker doğar diyerek sonuna bir de ‘’ Cephe’’ ekledik oldu size ‘’Altay Türk Cephesi’’ öyle yaratıcılık fışkıran, üstün zeka isteyen bir ad değil. Biz bu sayfada, bu cephede kendimizi anlatırız, bu yazı birazda onla ilgili… Nedir bu ‘’Altay Türk Cephesi’’? Necidir? Onları yazayım dedim bir nevi programda diyebilirsiniz.

 

a)      Nedir Bu A.T.C?

    Ben ve bir arkadaşımın Türk milletini anlatmak için kurduğumuz bloktur. Geçmişte birkaç parti ve gençlik derneğinde gönüllü olarak çalışmış olsakta sayfamız hiçbir siyasi görüşe hizmet etmez. Biz mevki, makam, para, pul, şöhret gibi materyalist aletleri çöpe atmış makamsızlarız. Yolumuz Türkün yoludur, rehberimiz bozkurttur. Her dini inanışa saygı duyar, her insana gerektiği kadar değer veririz. Cephe dememizin bir diğer sebebi de Türklük düşmanlarına karşı verdiğimiz savaşları buradan yönetiyor oluşumuzdandır. Yolumuz atalarımızın, başbuğlarımızın, bilgelerin bilgileriyle ışıklanıyor kimse merak buyurmasın.

 

b)      Necidir Bu ATC?

Efendim, hiçbir siyasi görüşe taraf ya da muhalefet değiliz, komünizm hariç. Bizler milli mefkurelerle yanan dimağlarız, Türk’e düşman olana elbette ki düşman olacağız. Hudutlarımız sadece Edirne’den Kars’a Hatay’dan Samsun’a değildir… Türkün ve Türkçenin olduğu her kilometre kare yurdumuz… Savaşımızı vereceğiz. Objektif değil Türk’e tarafız.

 

Maddelerle programımız:

1)      Türklüğü ve Türkçülüğü en doğru şekilde anlatmaya çalışmak temel ilkemizdir.

2)      Yeri geldiğinde konuşur, yeri olmayan yerde konuşmayız.

3)      Bilgimiz dışında konuşmaz lakırdı etmeyi sevmeyiz.

4)      Kaynaksız konuşmaz, her konuşanı, yazanı kaynak baz almayız.

5)      Yolumuzda bazı büyükler vardır; Atsız okuruz, Atatürk okuruz, Caner Kara okuruz, Zeki V. Togan okuruz.

6)      Tüm Türk devletlerine saygı ve muhabbet duyar sevgiyle anarız.

7)      Elimizden geldiğince Türkçe kökenli kelimeler kullanmaya çalışırız.

8)      Alanımız sadece tarih, siyaset, kültür değildir. Hemen hemen her şeyi kapsayıcı bir sayfayız. Edebiyat, müzik, resim, harp, gündem gibi farklı meseleleri ele alırız.

 

 

Şimdilik bu kadar esen kalın.

Altaylı

01.12.2020

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Üç Tarz-ı Siyaset Işığında Türkçülük Fikri

Gerçekler ve Yalanlar | Atsız ve Atatürk

Türk Olmak Bahsine Dair "Katliam" Girit Türklüğü